Blended learning

ONLINE LEREN

Blended learning is een uiterst doeltreffende lesmethode, die al sinds 1990 wordt toegepast in het bedrijfsleven. Zoekt u een partner voor het ontwikkelen van uw blended learning lesmateriaal? Reken dan op FLO, de specialist in de ontwikkeling van digitale leeromgevingen voor studenten en cursisten.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

Wat is blended learning?

Blended learning is de combinatie van online leren met een meer traditionele leervorm zoals een les van een docent met een papieren handboek. Door deze twee vormen deskundig te integreren, bereikt u de beste resultaten bij iedereen die de opleidingen volgt. Wilt u een blended learning opleiding opstarten voor uw studenten of werknemers? Reken dan op de expertise van FLO.

Combineer de voordelen van digitaal en online leren

Als u reeds een papieren cursus in de vorm van een handboek heeft, ontwikkelen de medewerkers van FLO een digitale module die hier naadloos bij aansluit. Deze module combineert de dynamische en interactieve omgeving van e-learning met het geconcentreerde lezen van de traditionele leervorm. Zo helpt blended learning, ook wel bekend als hybrid learning genoemd, uw medewerkers of cursisten de inhoud beter te begrijpen en onthouden.

Wij ontwikkelen uw digitale leermodule

FLO ontwikkelt de digitale tak van uw blended learningopleiding. Met behulp van een expert uit uw bedrijf, stellen we een interactieve cursus op in een digitale leeromgeving in uw huisstijl. De cursus wordt geplaatst in een subdomein van ons learning management system of in uw eigen LMS zodat deze altijd toegankelijk is. U bepaalt zelf wie de toegang krijgt tot de opleidingen in de leeromgeving. Als leerkracht of werkgever houdt u eenvoudig bij welke vorderingen de cursisten maken. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers voor het ontwikkelen van uw digitale leermodule. Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.