Stay ahead! Zorg dat uw werknemers een leven lang leren.

Stay ahead! Zorg dat uw werknemers een leven lang leren.

Door ontwikkelingen als robotisering zijn de banen van vandaag niet de banen van morgen. Alleen door een leven lang te leren, houden vakmensen kansen op de arbeidsmarkt. Ook het nieuwe kabinet onderschrijft dat. Sinds kort is het levenlanglerenkrediet ingevoerd en na het wo en hbo is nu ook aandacht voor een leven lang ontwikkelen in het mbo.

Als werkgever hoeft u niet stil te zitten. Door uw vakmensen actief onderwijs te bieden, kunt u blijvend concurreren op een veranderende markt. Daarvoor hoeft u uw productie niet onnodig te onderbreken! Vakmensen leren op de werkvloer en daar ontstaan de beste ideeën. FLO maakt trainingen die uw werknemers kunnen volgen op kantoor, in het magazijn of onderweg. Niet een algemene workshop die 4 uur duurt, wel specifieke vaardigheden in korte sessies. Direct toepasbaar en deelbaar met collega’s. E-learning van FLO stimuleert innovatie op de werkvloer.

Heeft u vakmensen in dienst? Blijf in beweging met e-learning van FLO. Ook voor uw vakgebied ontwikkelen wij trainingen! Neem contact op met FLO.