E-learning zorg

ONLINE LEREN

Laat uw e-learning cursus voor de zorg ontwikkelen door de specialist in online leermodules en digitale leeromgevingen. FLO werd in 2013 opgericht om scholen en bedrijven te helpen met het ontwikkelen van digitale leerplatformen en onlineopleidingen.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

Waarom kiezen voor e-learning in de zorg?

Leerstof voor studenten in de medische sector is een ingewikkelde materie en ook personeel moet regelmatig worden bijgeschoold. Ontwikkel daarom een e-learning module voor alle studenten en werknemers in de zorg. Een dergelijke interactieve cursus helpt cursisten de leerstof te verwerken. Door de combinatie van tekst en illustratie in de vorm van video en animatie, wordt leerstof minder saai en duidelijker, wat leidt tot betere verwerking. Op het einde van een bepaalde module test u bovendien de kennis van de cursist met een digitale test. E-learning in de zorg is dus een uitermate geschikte manier om ingewikkelde kennis over te brengen.

Kies voor de expert in e-learning

FLO ontwikkelde al een e-learningcursus voor een bedrijf werkzaam in de zorg. U kunt dit en vele andere voorbeelden bekijken in onze portfolio. Wilt u een e-learning module laten ontwikkelen voor uw bedrijf of school in de zorg? FLO doet dit in een dynamische en flexibel learning management system, of LMS. We werken hiervoor samen met een expert vanuit uw onderneming zodat de digitale module aansluit bij uw doelen en uw leerprogramma. Neem dus snel contact met ons op voor een eerste gesprek en een demo. Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.